GARANTI OG TRYGHED

Lad os hjælpe dig med at sove godt om natten

I Byg-Grønt er vi helt bevidst om, at det for mange er et stort skridt at tage, at gennemgå en længe ventet renovering. Derfor er det vigtigt for os, at hele processen føles tryg fra start til slut.

TILBUD

Få et gratis og uforpligtende tilbud

I Byg-Grønt udregner vi altid gratis og uforpligtende tilbud. For at vi skal kunne hjælpe dig realisere dit byggeprojekt på bedste mulige måde, er det en forudsætning at du først har gjort dig nogle tanker om dit budget samt hvad du gerne vil have lavet. Med dette på plads er du meget velkommen at sende os en kort beskrivelse af din opgave og evt. nogle relevante billeder så tager vi kontakt med dig for at aftale en tid til at mødes.

For lidt større opgaver har vi samlet en tilbuds-vejledning for at give dig en god overblik over processen kring indhentning af tilbud.

 

GARANTI

Vælg altid en håndværker med en garantiforordning

Det er altid en god idé at vælge en håndværker som er omfattet af en garantiforordning. Byg-Grønt er medlemmer af Dansk Håndværk Garanti som har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem forbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen dækker med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag og er en gratis ekstra sikkerhed for dig som kunde.

 

RÅDGIVNING

Har du brug for rådgivning?

Står du i en situation hvor du ønsker at du havde nogen der kunne rådgive dig i dit byggeprojekt? Så giv os et opkald. Vi har mange års erfaring med byggerådgivning f.eks:

  • Hvis du står over for at skulle købe din nye drømmebolig, så tilbyder vi gerne en gennemgang af bygningen
  • Hvis du planlægger en renovation af din bolig
  • Hvis du overvejer at energirenovere
  • Hvis dit hjem skal genopfriskes med nye farver eller måske en flot tapet.

 

GARANTI OG TRYGHED

Vi står klar

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig at realisere dine byggedrømme.