OM OS

Kvalitetsarbejde med kvalitetsmaterialer

Vi er et byggefirma der ikke går på kompromi nogen steder. Vi lægger vægt på kvalitet, ordenlige materialer og dygtige, fortrolige håndværkere.

Vi arbejder helst i træ – vi laver trækonstruktioner, isolerer med træfiberisolering og sælger/monterer trævinduer. Bæredygtighed er et vigtig element i vores arbejde og efterhånden er det nemt med forskellige certificeringer, at vælge materialer som overholder krav til fremstilling af produkter således at materialerne og fremstillingen ikke belaster miljøet unødigt.

Vi køber gerne træ lokalt, hos lokale savværker og byggemarkeder. Vores Træfiberproducent er ejet af et dansk firma og produceret i Sverige, og vores vindues-producenter er altid danske.

OM OS

Alle slags byggeopgaver

Vi udfører alle slags byggeopgaver, både de helt små og de helt store – med særlig viden og erfaring inden for energirenovering, herunder isolering, solceller, udskiftning af vinduer/ døre og renoveringsopgaver samt træhusbyggeri

Vi udfører arbejde på hele Bornholm og vi lægger aldrig kørselspenge til vores priser. Vi arbejder både på fast tilbud, overslag eller timeløn.

 

OM OS

Vi støtter lokale arbejdspladser

Vi er ikke fanatiske, men mener at det er almindelig sund fornuft at støtte lokale arbejdspladser og tænke på miljøet. Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrence-dygtige priser, men vægter kvaliteten af arbejde og materialer højere.

Vi bruger eksempelvis ikke skum til fugning ved vinduer. Skum er meget usundt, afgiver giftige stoffer i lang tid efter brug og har dårlige isolerings og fugttransporterende egenskaber. Skum har dog den fordel at det er hurtigt at arbejde med. 20 vinduer kan isoleres på 30 minutter.

Vi isolerer altid vinduesfuger med værk impræneret med trætjære og træfiberbats som er skåret i strimler. Denne løsning er dyrere på materialeprisen og tager længere tid at udføre. Tilgængæld giver det en effektiv og sund isoleringsløsning som er med til at passe bedre på vinduerne i mange år. Vi går ikke på kompromis!