ENTREPRISEOPGAVER

Hoved- eller totalentreprenør

Vi udfører gerne større entrepriseopgaver hvor vi hjælper jer med at styre alle aspekter i byggeriet hele vejen igennem byggeprocessen. Vi har vores egne dygtige tømrer, murere og maler ansatt. Til de øvrige faggrupper trækker vi på en række udvalgte faste samarbejdspartnere som vi kender godt og ved, står for de samme værdier som os.

På den måde kan vi sørge for at I får den høje kvalitet og service som Byg-Grønt gerne vil forbindes med.

HOVEDENTREPRENØR

Det sikre vej til et vellykket byggeprojekt

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være noget af en mundfuld, at skulle renovere eller på anden måde lægge hus til et større byggeprojekt. Især hvis man ikke har erfaring inden for byggeri. I mange tilfælde kan det betale sig at gøre brug af en hovedentreprenør, der styrer byggeriet og den daglige koordinering mellem de forskellige faggrupper.

Byg-Grønt har mange års erfaring som hovedentreprenør for større og omfattende renoveringer. Vi har et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der værdsætter kvalitet og faglighed lige så højt, som vi gør. Og vi går meget op i at tilbyde vores kunder den bedste tænklige kvalitet og kundeservice.

 

NYBYGGERI

Ønsker du bygge nyt?

I Byg-Grønt udfører vi også nybyggeri af alt fra huse og sommerhuse til tilbygninger. Vi bygger træhuse konstrueret i tømmer, isoleret med træfiber og beklædt med træbeklædning.

 

Træhuse bliver i dag, betragtet for at give et bedre indeklima, men hvad hvis størstedelen af huset består af glas eller stenuldsisolering, og det samtidig er forseglet med plastik/ dampspærre, så intet fugt kan slippe ud. Så er hele ideen med det gode indeklima væk.

 

Vi har stor erfaring med at bygge “åndbare træhuse”. Ingen glas eller stenuld og ingen plastik. Konceptet kan bruges ved både nybyggeri, tilbygning og ved renovering. Vores måde at bygge på er for os tilfredsstillende og logisk. Desuden er vi stadig konkurrencedygtige på prisen.

 

GARANTI OG TRYGHED

Vi står klar

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig at realisere dine byggedrømme.